Over ons

Dolfinariumweb.nl begon in 2008. Destijds werd de website geopend omdat geïnteresseerden elkaar toen opzochten op het internet om ervaringen met elkaar te delen. Destijds waren foto's en informatie namelijk nog erg beperkt. Er werd een website geopend met meer informatie over het park en een forum waar geïnteresseerden ervaringen met elkaar konden delen.

 

Door problemen op het forum ging de website uit de lucht. In 2009 kwam de website vernieuwd terug met nieuwe onderdelen zoals ‘Specials’ en ‘Interviews’.  Het team achter de website werd tevens vergroot met als gevolg vele verslagen en een goed gevuld fotoalbum. Later werden verbouwingen zoals die van het DolfijndoMijn een half jaar lang gevolgd en werd er zelfs live verslag gedaan over het leven van orka Morgan in Loro Parque.

 

 

In 2013 is er achter de schermen veel veranderd voor Dolfinariumweb. Door een wisseling in het beheer en de komst van nieuwe redacteuren kreeg de website een nieuwe uitstraling. In december ging de site weer de lucht in na drie maanden werk. De website is daarna nog enkele keren van uitstraling veranderd. Het forum ging uiteindelijk uit de lucht omdat de reizende populariteit van social media de functie van het forum bijna volledig had overgenomen. Ook ontwikkelde Dolfinariumweb.nl zich als een website die niet alleen voor liefhebbers was, maar voor iedereen.

 

Toekomst

De redactie bruist nog steeds van ideeën en de site is nog lang niet ‘af’. De komende jaren hoopt Dolfinariumweb actueel te blijven door te vernieuwen op alle fronten.