September Goede Doelen maand in het Dolfinarium

 

 

Ambassadeurs van 13 goede doelen openden vandaag met Dolfinariumdirecteur Marten Foppen de Goede Doelen maand.

Het Dolfinarium en de Goede Doelen zijn een samenwerking aangegaan waarbij sponsoren, donateurs en vrienden van de Goede Doelen in september het zeezoogdierenpark kunnen bezoeken voor € 15,- (kassaprijs € 27,50). Voor elk verkocht kaartje doneert het Dolfinarium een bedrag van € 2,50 aan dit Goede Doel.

 

Op het centrale plein van het Dolfinarium staat de hele maand september de 6 meter hoge Goede Doelen toren. Aan deze toren zijn door de ambassadeurs vandaag collectebussen opgehangen. Hier kunnen de bezoekers van het zeezoogdierenpark ook nog een donatie doen bij een of meerdere Goede Doelen. Op de toren wordt elke dag het tot dan toe opgehaalde bedrag bekend gemaakt. In de voorverkoop werden al meer dan drieduizend tickets verkocht, waardoor het opgehaalde bedrag nu staat op € 7762,50.“En dan moet september nog beginnen”,sprak directeur Marten Foppen.

13 goede doelen
De 13 goede doelen die mee doen zijn: Nierstichting, KWF, Spieren voor Spieren, Kika Hartstichting, Longfonds, Stichting SOS Dolfijn,  Stichting SAM, NSGK, Fonds Verstandelijk Gehandicapten, Stichting de Opkikker, Hersenstichting en Bartiméus Sonneheerdt.

Stichting SOS Dolfijn

Dolfinarium Harderwijk is hoofdsponsor van Stichting SOS Dolfijn. Deze stichting vangt gestrande, kleine walvissen op. De zieke dieren worden beter gemaakt en als het kan weer teruggeplaatst in zee. Naast financiële middelen stelt het Dolfinarium ook expertise, onder andere  die van dierenartsen,  ter beschikking aan Stichting SOS Dolfijn.

 

Foto's 

 

 

Kijk voor meer foto's in het Foto album