Caribische Zomeravonden groot succes

 

Dit eerste weekend van augustus vinden opnieuw de Caribische Zomeravonden plaats in het Dolfinarium. Dit  is het tweede weekend dat dit evenement wordt gehouden. Hierbij is het hele park omgetoverd tot een Caribisch eiland met palmen, muziek, en veel extra activiteiten. Ook is het park tijdens dit evenement tot 21:00 geopend.

 

 

Caribische sferen

Zodra je binnenkomt in het park valt de tropische thematisering meteen op. Het hele park is prachtig versierd met onder andere palmbomen, surfborden, bloemen en strandspullen. Het geeft meteen een Caribische sfeer. Overal door het park klinkt zomerse muziek en er is vermaak voor jong en oud. Zo zijn er verschillende optredens en lopen er verklede figuranten en entertainers die passen binnen het thema. De parkmedewerkes zijn eveneens zomers uitgedost en hebben een zeer gemotiveerde uitstraling. Het  strand is volledig aangepast en versierd met mogelijkheden lekker te af te koelen in het water,  te genieten van het kampvuur of tot rust te komen in een van de hangmatten en loungeruimtes. Naast de verschillende shows en voorstellingen met dieren wordt er een uitgebreid programma opgevoerd op het grote podium met verschillende type artiesten zoals limbodansers, DJ's en zangers. Ook kan er geserveerd worden voor een volledig verzorgde barbecue.

Ik word dolfijnentrainer

Zowel kinderen als volwassenen die altijd al dolfijnentrainer wilde worden kunnen deze droom waarmaken door mee te doen met de wedstrijd 'ik wordt dolfijnentrainer'. Er zijn verschillende onderdelen op het park aanwezig waar je getest wordt op de vaardigheden die nodig zijn bij deze droombaan. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de laatste Aquabella voorstelling en winnen een dag meelopen met de dolfijnentrainers van het Dolfinarium.

Succes voor jong en oud

Door het brede aanbod aan vermaak en entertainment is dit een evenement voor jong en oud. Dankzij de indeling van zowel de showtijden als de onderdelen van de zomeravonden merk je weinig van de drukte en is er op ieder moment van de dag plezier te beleven op het hele terrein. De Caribische Zomeravonden worden nog op 1, 2, 8 en 9 Augustus gehouden. Meer informatie is hier te vinden.


Foto's:
 walruswalverb2

 

Meer foto's van de Caribische Zomeravonden zijn te vinden in het foto album.