Kids kleuren en dichten vaders naar het Dolfinarium‏

Kinderen hebben nog maar weinig tijd en geld om hun vader op Vaderdag te verrassen met een mooi en creatief cadeau. De economische crisis en hun drukke bestaan zijn hiervan een mogelijke oorzaak.

Het Dolfinarium heeft daarom besloten om de kids voor Vaderdag, zowel aan creatieve als financiële zijde, bij te staan.

 

Waardevol gedicht
Op de website van het park kunnen kinderen vanaf vandaag (woensdag 13 juni) een speciaal Vaderdag gedicht downloaden. Met dit gedicht mogen de pappa’s op die dag gratis het Dolfinarium bezoeken. De kinderen brengen dus niet alleen een mooi gedicht ten gehore op Vaderdag, maar trakteren hun vader ook op een dag uit. Voor de allerkleinsten staat er ook een Vaderdag kleurplaat op de site, dat eveneens recht geeft op gratis toegang voor de pappa’s.

Website is verboden voor vaders
Om het verrassingselement in stand te houden tot aan Vaderdag, zijn pappa’s niet welkom op de speciale Vaderdagpagina van het Dolfinarium. Deze is daarom alleen te bereiken via een speciale link: www.verbodenvoorvaders.nl.

Algemene informatie
Het gedicht en de kleurplaat kunnen op zondag 17 juni door kinderen vanaf 3 jaar ingeleverd worden bij de kassa’s van het Dolfinarium, in ruil voor een gratis entreebewijs voor hun vader (minimaal 18 jaar).
Normaliter kost een kaartje aan de kassa € 25,50. Het park is op Vaderdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.